Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TRX SParrow
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 77
Dołączył: 23-11-2010
Post: #31
RE: TRX SParrow
Ale nawet jak przełączę miernik na 10A to na mierniku mi się przesuwa przecinek tylko.
15-03-2019 0:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MVY Online
Paweł
****

Liczba postów: 542
Dołączył: 30-07-2011
Post: #32
RE: TRX SParrow
Jak ten przecinek się przesunie, to jakie prądy odczytujesz, biorąc pod uwagę, że masz ustawiony zakres 10 Amper ?

73 Paweł
15-03-2019 0:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 77
Dołączył: 23-11-2010
Post: #33
RE: TRX SParrow
o,23A
15-03-2019 21:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MVY Online
Paweł
****

Liczba postów: 542
Dołączył: 30-07-2011
Post: #34
RE: TRX SParrow
Skoro już poprawnie odczytujesz prąd, to ustaw ponownie Bias oraz resztę, zgodnie z zaleceniami z manuala od OVI40.

73 Paweł
16-03-2019 11:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 77
Dołączył: 23-11-2010
Post: #35
RE: TRX SParrow
Ustawiłem radio według ustawień tych co były podawane poprzednio ale to u mnie nie działa mocy wychodzi bardzo mało.
17-03-2019 12:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GREG Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 265
Dołączył: 18-11-2010
Post: #36
RE: TRX SParrow
Witam,
Duobander działa na dwóch różnych procesorach H7 i F7 Wink

https://www.youtube.com/watch?v=v3oh4JVVBO8

Pozdrawiam
G
07-05-2019 20:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości