Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
płytki oz2cpu
SQ4AVS Offline
Rafał
*****

Liczba postów: 1,111
Dołączył: 29-01-2010
Post: #1
płytki oz2cpu
Wstawiam tu płytki do przejrzenia ewentuelnego wykorzystania przez innych w późniejszym czasie. Na forum iq24 nie można dodać załączników.
Na uwagi czekam do jutra wieczór
pliki otwiera się najnowszym layoutem w wersji 6
http://www.abacom-online.de/updates/Spri...Viewer.exe[attachment=6981][attachment=6981]


Załączone pliki
.lay6  oz2cpu sonda.lay6 (Rozmiar: 16.39 KB / Pobrań: 672)
.lay6  oz2cpu płyta główna.lay6 (Rozmiar: 38.79 KB / Pobrań: 621)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2013 20:26 przez SQ4AVS.)
08-05-2013 20:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9DFJ Offline


Liczba postów: 2
Dołączył: 13-03-2010
Post: #2
RE: płytki oz2cpu
(08-05-2013 20:25)SQ4AVS napisał(a):  Wstawiam tu płytki do przejrzenia ewentuelnego wykorzystania przez innych w późniejszym czasie. Na forum iq24 nie można dodać załączników.
Na uwagi czekam do jutra wieczór
pliki otwiera się najnowszym layoutem w wersji 6
http://www.abacom-online.de/updates/Spri...Viewer.exe


Witaj Rafal,

sprint 5 i viver ver. 6 nie otwiera mi pcb plytki glownej....sciagalem kilka razy, moze zalaczysz na nowo albo wyslesz na priv.

Serdecznie pozdrawiam

vy 73 Heniek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2014 15:14 przez SP9DFJ.)
30-03-2014 15:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ4AVS Offline
Rafał
*****

Liczba postów: 1,111
Dołączył: 29-01-2010
Post: #3
RE: płytki oz2cpu
Mi otwiera
30-03-2014 16:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP8LNG Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 67
Dołączył: 13-12-2011
Post: #4
RE: płytki oz2cpu
Mnie też otwiera.

pozdrawiam
Paweł SP8LNG
30-03-2014 18:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości