Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autotuner 100w wg N7DDC
AdamC Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 97
Dołączył: 28-05-2010
Post: #161
RE: Autotuner 100w wg N7DDC
(16-09-2019 12:38)SP4MSU napisał(a):  Rysiek .
WITAM obu Panom dziękuję za nic nie wnoszącą podpowiedz .
Nie wiem tylko gdzie jest Admin .
Na pisałem że nie mogę , a nie że nie umiem zaprogramować , czy tak ogromnie to zrozumieć .
Rysiek .
(16-09-2019 12:00)SQ9RFC napisał(a):  Jak zwykle przemawia lenistwo ... gdzie jest źródełko tych ślicznych żółciutkich przekaźników - źródełko w miarę szybkie...

Będę złośliwy , albo zabawny ale pokaż mi gdzie i cokolwiek napisałem o przekaznikach ????
Rysiek wyluzuj, Ty pytałeś o zaprogramowanie, a SQ9RFC gdzie kupić przekaźniki no chyba może spytać na forum ?
Ja pic-a do skrzynki programowałem Pickit 3 i nie było problemów.
16-09-2019 14:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 966
Dołączył: 02-07-2010
Post: #162
RE: Autotuner 100w wg N7DDC
Jakaś pomyłka... Ja zapytałem o przekaźniki - chcę bez wielkiego poszukiwania po prostu je kupić. Nawet nie czytałem tego co ktoś prze de mną pisał :-) ja pisałem o moim lenistwie :-)
Te z pierwszego ani są śliczne, ani nie nadają się do tej skrzynki :-(
Śliczne są żółciutkie i mocne są na dodatek.

73 JERZY SQ9RFC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2019 14:57 przez SQ9RFC.)
16-09-2019 14:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9BSL Offline
Sławek
****

Liczba postów: 544
Dołączył: 20-10-2015
Post: #163
RE: Autotuner 100w wg N7DDC
Jurku, ja kupowałem tutaj.
Szybko niestety nie było, szły około miesiąca.

73 Sławek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2019 15:16 przez SP9BSL.)
16-09-2019 15:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4MSU Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 74
Dołączył: 20-08-2009
Post: #164
RE: Autotuner 100w wg N7DDC
(16-09-2019 14:52)SQ9RFC napisał(a):  Jakaś pomyłka... Ja zapytałem o przekaźniki - chcę bez wielkiego poszukiwania po prostu je kupić. Nawet nie czytałem tego co ktoś prze de mną pisał :-) ja pisałem o moim lenistwie :-)
Te z pierwszego ani są śliczne, ani nie nadają się do tej skrzynki :-(
Śliczne są żółciutkie i mocne są na dodatek.

U chińczyka .
Tanio i żółte '
I !2 V i 3 A .



(16-09-2019 14:51)AdamC napisał(a):  
(16-09-2019 12:38)SP4MSU napisał(a):  Rysiek .
WITAM obu Panom dziękuję za nic nie wnoszącą podpowiedz .
Nie wiem tylko gdzie jest Admin .
Na pisałem że nie mogę , a nie że nie umiem zaprogramować , czy tak ogromnie to zrozumieć .
Rysiek .
(16-09-2019 12:00)SQ9RFC napisał(a):  Jak zwykle przemawia lenistwo ... gdzie jest źródełko tych ślicznych żółciutkich przekaźników - źródełko w miarę szybkie...

Będę złośliwy , albo zabawny ale pokaż mi gdzie i cokolwiek napisałem o przekaznikach ????

Rysiek wyluzuj,
Adam , ja wyluzowany , nie chcem uszkodzić druku .
Tak jak napisałem to wszystkie Pice programuje Brenereem
Ty pytałeś o zaprogramowanie, a SQ9RFC gdzie kupić przekaźniki no chyba może spytać na forum ? Ale i oczywiscie no ale na temat .
Ja pic-a do skrzynki programowałem Pickit 3 i nie było problemów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2019 16:51 przez SP4MSU.)
16-09-2019 15:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości