Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TUNINGUJEMY RADMORA... !
SP3SUZ Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 304
Dołączył: 30-09-2013
Post: #31
RE: TUNINGUJEMY RADMORA... !
SQ4BJO Postaram się jak mi się komórka z kompem dogata to tak.
22-09-2018 18:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3SUZ Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 304
Dołączył: 30-09-2013
Post: #32
RE: TUNINGUJEMY RADMORA... !
Wstawiłem głowicę do radia i "spowodowałem" zamianę 18,5 V DC na 13,6 V DC taka miałem diodę Zenera. no i zaczęły sie schody! Urzadznie po prostu śieje! A na prowizorce na nieekranowanych kablach wrzuconych byle jak do radia nie śiało! Ale ja esteta z założenia owszem zaekranowałem przewody pomiedzy głowicą a programatorem ale wiązke zeszyłem z wiązką innych przewodów aby ładnie wyglądało! Czyli że wiązke przewodów od tego urządzenia trzeba jak najbardziej oddalić od reszty krosu...
28-09-2018 18:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3SUZ Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 304
Dołączył: 30-09-2013
Post: #33
RE: TUNINGUJEMY RADMORA... !
No i wyszło szydło z worka... To urządzenie aby dobrze pracowało musi miec osobny zasilacz i to dobrze zrobiony. Zasilacz oryginalny nie zapracuje. Bufory na wyświetlaczach tak sieją ...(!) No to mam następna robotę z Radmorem. Big Grin Cool
02-10-2018 18:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości